Lokacija - VG Residence

Lokacija

Idealno mjesto za život

VG Residence novogradnja nalazi se na adresi Ul. Andrije Kačića Miošića 37, u samom srcu Velike Gorice.

Velika Gorica šesti je najveći grad u Republici Hrvatskoj, te ga s razlogom zovu grad mogućnosti u kojem mladi mogu graditi svoj obiteljski život. Osim što se ponosi ekološkom očuvanošću, obiluje i bogatim povijesnim i kulturnim nasljeđem. Iako je njegova jezgra urbana, okolica obiluje prekrasnim šumskim vidicima.

Kao takav, idealan je za obitelji koje traže mirno i sigurno okruženje za život sa svojim najmilijima, a da su nadomak glavnog grada Lijepe Naše.

U neposrednoj blizini VG Residence novogradnje nalazi se sve što vam je potrebno za bezbrižan život, od škole i vrtića, ljekarne i Doma zdravlja, raznih sportskih sadržaja te nekolicine supermarketa.

Udaljenost automobilom do Zagreba, zračne luke i izlaza na autocestu, nadomak vam je ruke.

VG Residence

45°42'33.0"N 16°03'44.5"E

Ul. Andrije Kačića Miošića 37
10410 Velika Gorica

Izvrsna lokacija novogradnje

Do trga Velike Gorice dolazite u samo nekoliko minuta lagane šetnje.

Zahvaljujući blizini škole, lako otpratite svoje mališane svako jutro. 

Važne medicinske usluge dostupne su vam u neposrednoj blizini.

Grad pruža razne mogućnosti za sportske aktivnosti za sve generacije. 

U svom susjedstvu možete nabaviti sve potrebne namirnice.

Kolačići

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, te kako bi bolje razumijeli kako koristite našu web stranicu. Kliknite "Prihvaćam kolačiće" ako želite dopustiti sve kolačiće.

Alternativno, možete odabrati koje vrste kolačića želite prihvatiti ili onemogućiti klikom na "Postavke kolačića" u nastavku. Za više informacija pogledajte stranicu Zaštita privatnosti.

Ovi kolačići su potrebni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti. Obično se postavljaju samo kao odgovor na vaše radnje, kao što je postavljanje vaših postavki privatnosti.

Ovi kolačići nam omogućuju praćenje analitike brojeći posjete i izvore prometa kako bismo mogli mjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice.